Viisi vinkkiä pöydänkannen valintaan

1. Pöydänkannen valinta - mikä sopii meidän ravintolaan?

Pöydänkansilla luodaan ravintolan tyyliä ja korostetaan myytäviä tuotteita. Huomioi valinnoissa käyttötarkoitus, liiketilaan sopiva järjestys sekä korkeudet. Voiko pöydänkansivalinnoilla ja järjestystä muuttamalla tehdä esimerkiksi lisää asiakaspaikkoja?

2. Kannen malli ja mitat?

Kannattaa huomioida myös kannen koko ja tarjoiltavat tuotteet. Ruokailijat tarvitsevat enemmän tilaa, kun taas juomatuote sopii pienemmälle kannelle. Voidaanko isot pöytäryhmät muuttaa näppäriksi kahden hengen pöydiksi ja näin saada esimerkiksi lounasasiakkaille lisää tilaa? Kaikki BWS pöydänkannet on suunniteltu käytettäväksi ilman pöytäliinoja.

3. Kestävyys käytössä?

Asiakas viettää suurimman osan ajastaan ravintolassa pöydän ympärillä "omalla paikallaan". Tämä vaatii pöydänkannelta kestävyyttä ja oikeita materiaalivalintoja. Kaikki BWS pöydänkannet valmistetaan suomalaisella tehtaalla omassa tuotannossa ja tarkistetaan tehtaalla ennen lähetystä. Näin takaamme tuotteiden virheettömyyden sekä korkean laadun.

4. Värien valinta?

Pöydänkannet ovat isoja ja näkyviä pintoja, jotka vaikuttavat koko ravintolan ilmeeseen. Vaalealla kansi valinnalla lisäät valoa ja tummalla kannella tuot arvokkuutta kattaukseen. Voisiko ravintolaan tehdä lisää tilaa, valitsemalla eri värisiä pöytäryhmiä - ja kokonaisuuksia eri tiloihin? Varmistamme teille kansien korkean laadun lisäksi oikeat mitat sekä värisävyt valmistamalla pöydänkannet omassa tuotannossa.

5. Asennus ja huolto?

Pöydänkansien asennus on nopeaa ja helppoa. Asennus onnistuu ruuvien kiinnityksellä. Laminaattipintaiset sekä lakatut pöydänkannet ovat helppohoitoisia ja huoltovapaita. Öljytyt tuotteet tulee käsitellä vuosittain uudelleen ohjeiden mukaisesti. Pakkauslähetyksessä on asennus- ja hoito-ohjeet aina mukana.

- - - Myyntipalvelu auttaa - - -

Ota rohkeasti yhteyttä myyntipalveluumme. Autamme mielellämme pöydänkansi valinnoissa, oli sitten kyse väristä, pöydänkannet koosta, materiaaleista tai suunnittelijan luomasta uudesta pöytämallista.